Skip to main content

Kiinteistösatama

Helppoa ja turvallista asuntokauppaa.

Hyvä kiinteistövälittäjä
 

Uuden asunnon hankinta sisältää aina epävarmuustekijöitä. Hyvän kiinteistövälittäjän tehtävä on löytää asunnollesi juuri oikea ostaja sekä varmistaa, että sinä ja kotisi uusi omistaja vältätte asuntokaupan sudenkuopat ja poistutte tyytyväisenä kaupantekotilaisuudesta.

Erinomainen kiinteistönvälittäjä ei osaa pelkästään myydä, vaan hän myös tuntee rakennukset, yhtiöt ja niiden taustat sekä alaan liittyvät lait. Hän osaa tulkita taloyhtiöiden asiakirjoja ja tehdä oikeita lisäkysymyksiä ja johtopäätöksiä.

 

Me tiedämme asunnoista enemmän!

 

Parhaat kaupat ja paras hinta

Kun teet asuntokauppoja avullamme, taustatukenasi ovat parhaiden välittäjien ja markkinointikanavien lisäksi kiinteistöalan huippujuristimme, tekniset asiantuntijamme ja alan parhaat ohjelmistot, työkalut sekä tietysti se ystävällisin hymy.

Asunnon maalipintaa syvemmälle ulottuva kiinteistöalan ja rakennustekniikan asiantuntemuksemme varmistavat, että teet asuntokaupat turvallisesti ja helposti.

Kiinteistösataman takuulla.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Jukka, Nina ja Esko

 

Rima korkeammalle

Haluamme tarjota parempaa ja erilaista kiinteistönvälityspalvelua. Kun aloitimme toiminnan päätimme, että tutkimme kaikki meille välitettäviksi uskotut kohteet niin tarkasti, että uskallamme välityspalvelun ja onnistuneiden kauppojen lisäksi luvata kohteille teknisen KS Takuun.

KS Takuu keskittyy eniten pelkoja herättävään asiaan eli märkätilojen kuntoon. Me kannamme nyt ylpeinä osan myyjän ja ostajan riskistä – ja se kuuluu meillä välityspalkkioon.

Tutustu KS Takuuseen – https://kiinteistosatama.fi/ks-takuu/

 

Kiinteistösatama – Halusta tehdä kiinteistönvälitystä paremmin ja perusteellisemmin

Kiinteistösatama syntyi Nina Gromoffin ja Esko Pietikäisen halusta tehdä välitystä eri tavalla entistä paremmin ja perusteellisemmin. Tiesimme heti voivamme hyödyntää olemassa olevaa teknistä osaamista ja tietoa, juridista asiantuntemusta ja halua palvella. Kokosimmekin parhaan tiimin Kiinteistösatamaan palvelemaan asiakkaita.

Kiinteistösatamaa luotsaamaan saimme välitystoiminnan ammattilaisen ja taitavan tiimipelaajan Jukka Raumannin.

Avasimme ovemme huhtikuussa 2021. Meillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa, joihin voit halutessasi tulla tapaamaan meitä.

 

Mistä me tulemme?

Kiinteistösatama syntyi palkittuun kiinteistöalan perheeseen, johon kuuluvat ennestään Helsingin Seudun Isännöitsijät – HSI, Taloasema ja Tilitalo Emma. Yritysperheemme palvelee noin 10%:a pääkaupunkiseudun taloyhtiöistä. Meillä on eniten tietoa ja osaamista taloyhtiöistä, kiinteistöistä sekä asunnoista. Olemme velaton ja kannattava yritysten perhe.

Tutustu yritysperheeseemme kotisivuilla: www.hsi.fi , www.taloasema.fi , www.kias.fi ja www.ttemma.fi

 

Olemme perheyhtiö

Yritysperheemme on perheyhtiö, joka on aloittanut toimintansa 1987. Olemme kaikki omistajat jo osin kolmannessa polvessa mukana toiminnassa.

Tutustu tiimiimme: https://kiinteistosatama.fi/ota-yhteytta/#tiimi

 

Pyydä meiltä lyömätön tarjous!

Miksi Kiinteistösatama?

  • Tekninen KS Takuu välittämillemme asunnoille.
  • Korkean tason tietotaito ja pitkä kokemus kiinteistöalasta, rakennuksista ja taloyhtiöistä.
  • Kokeneet välittäjät sekä monipuoliset taustavoimat markkinointiin, lakiasioihin sekä tekniseen tukeen.
Arvostan suoraselkäisyyttä ja lupauksista kiinnipitämistä. Keskityn yksityiskohtiin kokonaisuus kirkkaana mielessä. Asiakkaan etu on aina ensimmäisenä.
Jukka Raumanni
“Arvostan suoraselkäisyyttä ja lupauksista kiinnipitämistä. Keskityn yksityiskohtiin kokonaisuus kirkkaana mielessä. Asiakkaan etu on aina ensimmäisenä.”
Jukka Raumanni on asiakkaiden arvostama kiinteistönvälittäjä ja Kiinteistösataman toimitusjohtaja.
Jukka Raumanni, kiinteistövälittäjä

Tervetuloa Kiinteistösataman asiakkaaksi!

Aktiivinen yhteydenpito ja tiedottaminen on onnistuneen asuntokaupan sydän.

Olen luotettava ja aktiivinen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Menestyksekäs ura erilaisissa organisaatioissa on opettanut minulle oikean palveluasenteen ja nopean reagoinnin merkityksen.

Haluan auttaa asiakkaitani usein heidän elämänsä suurimman investoinnin kanssa.

Ympäristön ja paikallisten olosuhteiden tuntemus on keskeinen menestystekijä kiinteistönvälittäjän työssä. Asun itse Vantaalla, mutta koko pääkaupunkiseutu on minun kotikenttääni.

Kun kodin vaihto, asuntosi myynti tai uuden ostaminen on ajankohtaista, soita tai jätä minulle yhteydenottopyyntö.

Jukka Raumanni

Jukka Raumanni on asiakkaiden arvostama kiinteistönvälittäjä ja Kiinteistösataman toimitusjohtaja.
Jukka Raumanni, kiinteistövälittäjä