Kiinteistösatama

Helppoa ja turvallista asuntokauppaa.

Hyvä kiinteistövälittäjä
 

Uuden asunnon hankinta sisältää aina epävarmuustekijöitä. Hyvän kiinteistövälittäjän tehtävä on löytää asunnollesi juuri oikea ostaja sekä varmistaa, että sinä ja kotisi uusi omistaja vältätte asuntokaupan sudenkuopat ja poistutte tyytyväisenä kaupantekotilaisuudesta.

Erinomainen kiinteistönvälittäjä ei osaa pelkästään myydä, vaan hän myös tuntee rakennukset, yhtiöt ja niiden taustat sekä alaan liittyvät lait. Hän osaa tulkita taloyhtiöiden asiakirjoja ja tehdä oikeita lisäkysymyksiä ja johtopäätöksiä.

Me tiedämme asunnoista enemmän!

Kiinteistösatama on kodinvälityksen ammattilainen. Olemme osa arvostettua ja palkittua kiinteistöalan yritysten perhettä, johon kuuluvat Helsingin Seudun Isännöitsijät, Taloasema ja Tilitalo Emma.

Kun teet asuntokauppoja avullamme, taustatukenasi ovat parhaiden välittäjien ja markkinointikanavien lisäksi kiinteistöalan huippujuristimme, tekniset asiantuntijamme ja alan parhaat ohjelmistot, työkalut sekä tietysti se ystävällisin hymy.

Asunnon maalipintaa syvemmälle ulottuva kiinteistöalan ja rakennustekniikan asiantuntemuksemme varmistavat, että teet asuntokaupat turvallisesti ja helposti.

Kiinteistösataman takuulla.

Miksi Kiinteistösatama?

  • Tekninen KS Takuu välittämillemme asunnoille.
  • Korkean tason tietotaito ja pitkä kokemus kiinteistöalasta, rakennuksista ja taloyhtiöistä.
  • Kokeneet välittäjät sekä monipuoliset taustavoimat markkinointiin, lakiasioihin sekä tekniseen tukeen.
Arvostan suoraselkäisyyttä ja lupauksista kiinnipitämistä. Keskityn yksityiskohtiin kokonaisuus kirkkaana mielessä. Asiakkaan etu on aina ensimmäisenä.
Jukka Raumanni
“Arvostan suoraselkäisyyttä ja lupauksista kiinnipitämistä. Keskityn yksityiskohtiin kokonaisuus kirkkaana mielessä. Asiakkaan etu on aina ensimmäisenä.”
Jukka Raumanni on asiakkaiden arvostama kiinteistönvälittäjä ja Kiinteistösataman toimistopäällikkö.
Jukka Raumanni, kiinteistövälittäjä

Tervetuloa Kiinteistösataman asiakkaaksi!

Aktiivinen yhteydenpito ja tiedottaminen on onnistuneen asuntokaupan sydän.

Olen luotettava ja aktiivinen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Menestyksekäs ura erilaisissa organisaatioissa on opettanut minulle oikean palveluasenteen ja nopean reagoinnin merkityksen.

Haluan auttaa asiakkaitani usein heidän elämänsä suurimman investoinnin kanssa.

Ympäristön ja paikallisten olosuhteiden tuntemus on keskeinen menestystekijä kiinteistönvälittäjän työssä. Asun itse Vantaalla, mutta koko pääkaupunkiseutu on minun kotikenttääni.

Kun kodin vaihto, asuntosi myynti tai uuden ostaminen on ajankohtaista, soita tai jätä minulle yhteydenottopyyntö.

Jukka Raumanni

Jukka Raumanni on asiakkaiden arvostama kiinteistönvälittäjä ja Kiinteistösataman toimistopäällikkö.
Jukka Raumanni, kiinteistövälittäjä