Skip to main content

Majurinkatu 3

Vermonniitty, Espoo
3h + kt + s
355000 €
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
Testi
   

  Tervetuloa tutustumaan valoisaan, vuonna 2020 valmistuneeseen kerrostalokolmioon, joka sijaitsee viihtyisällä Vermonniityn alueella omalla tontilla Espoossa!

  Asunto tarjoaa modernin ja toimivan pohjaratkaisun, joka sopii erinomaisesti niin sinkuille, pariskunnille kuin pienille perheille. Asunnon tontti ja rakennusaikainen laina ovat lunastettu, joten maksettavaksi jää vain hoitovastike.

  Asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja tilava olohuone, joka yhdistyy saumattomasti avokeittiöön. Makuuhuoneita ollessa kaksi tarjoaa asunto erinomaiset mahdollisuudet myös etätyöpisteelle. Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Luonnonvalosta ei ole puutetta ja iltaisin saa nauttia kauniista ilta-auringosta sekä upeista maisemista; tilava, lasitettu parveke maisemineen toimii myös erinomaisena vilvoittelualueena huoneiston omalle saunalle.

  Asunnon sijainti on ihanteellinen, sillä tällä kehittyvällä Vermonniityn alueella on jo nyt monipuoliset palvelut, kuten esimerkiksi koulu, päiväkoteja, kauppoja ja ravintoloita – ja lisää on vain tulossa! Lisäksi alueella on erinomaiset ulkoilumahdollisuudet ja saumattomat liikenneyhteydet, joista viimeisimpänä uusi Raide-Jokeri pikaratikka kulkee aivan talon vierestä. Yhtiöllä on myös parkkipaikkoja autoilijoille. Sello on palveluineen kävelymatkan (1,3 km) päässä ja lähin K-market vain parin sadan metrin päässä, kunnes uusi K-Supermarket aukeaa. Kauniit ulkoilureitit kohti Ruukinrantaa ja Talin ulkoilualuetta alkavat läheltä taloa.

  Asunto tarjoaa laadukasta ja huoletonta asumista lähellä luontoa, palveluita ja toimivia kulkuyhteyksiä.

  Ole rohkeasti yhteydessä ja nähdään esittelyssä!

   
  Perustiedot
  Kaupunginosa Vermonniitty
  Kohdenumero 21095139
  Rakennuksen tyyppi kerrostalo
  Asuinpinta-ala 63.5 m2
  Muut tilat 0.0 m2
  Kokonaispinta-ala 63.5 m2
  Huoneiston kokoonpano 3h + kt + s
  Kunto hyvä
  Lisätietoa vapautumisesta sopimuksen mukaan
  Sijainti ,
  Kerros /
  Hinta

  Myyntihinta 355000.0 €
  Velaton hinta 355000 €
  Asuinkustannukset
  Hoitovastike 317.5 €/kk
  Yhtiövastike 317.5 €/kk
  Vesimaksu 22 €/kk
  Vesimaksun lisätiedot €/hlö/kk
  Muuta Isännöitsijäntodistukselta: "Korttelin 51348 tontin 1 pysäköintilaitoksen rakentamisajankohta on arvioitu alkavan kesällä 2023 ja valmistuminen kesällä 2024, suunnittelu-, rakennus- ja muut kustannukset, joita on mahdoton määritellä etukäteen, eivät sisälly taloussuunnitelman hankintamenoon eivätkä siis ostajan maksamaan kauppahintaan." Varsinaisessa yhtiökokouksessa 2023 "päätettiin valtuuttaa hallitus muuttamaan pääomavastikkeen määrää tarvittaessa siten, että tämä kattaa aina lainasta aiheutuvat kulut. Valtuutettiin hallitus perimään enintään kaksi ylimääräistä hoit- ja/tai pääomavastiketta taloudellisen tilanteen niin vaatiessa tai vastaavasti jättämään perimättä enintään kahta hoito- ja/tai pääomavastiketta vastaava summa."
  Taloyhtiön lainat 3530538.41 €
  Lisätiedot
  Valmistumisvuosi 2020
  Tontin pinta-ala 2695.0 m2
  Tontin omistus oma
  Hallintamuoto asunto-osakeyhtiö
  Yhtiön nimi Asunto Oy Espoon Majurinkatu 3 A
  Palvelut K-market (290m), Supermarket tulossa, Kauppakeskus Sello (1,3km), Sellon kirjasto (1,3km), Posti (1,3km), Lidl (1,5km)
  Liikenneyhteydet Pikaratikka (600m), bussipysäkki (100m), Leppävaaran juna-asema (1,2km)
  Koulut Perkkaan koulu (130m), Everstinkadun päiväkoti
  Päiväkodit Everstinkadun päiväkoti (300m)
  Tulevat remontit 2023 Vuositakuukorjausten loppuun saattaminen ja tarvittavat tarkastukset 2023 Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä 2023 Pysäköintirakennuksen suunnittelu ja rakennusluvan hakeminen 2023-2024 Pysäköintirakennuksen toteutus 2024-2027 Normaaleja huolto- ja kunnostustöitä
  Tehdyt remontit 2020 Yhtiö luovutettuun asumiskäyttöön 2021 Vuositakuutarkastus ja tämän ennakkotarkastukset, takuukorjausten aloitus 2022 Vuositakuukorjauksia, normaaleja huolto- ja korjaustöitä
  Isännöitsijä Oiva Isännöinti Vantaa Oy Vernissakatu 4 01300 Vantaa Isännöitsijä: Ville Nurkka
  Kiinteistönhoito Tapiolan Lämpö
  Tilat ja materiaalit
  Rakennuksen perustiedot
  Rakennusmateriaalit
  Kattotyyppi Tasakatto
  Kattomateriaali Bitumikermi
  Parvekkeen tiedot
  Keittiön kuvaus
  Kylpyhuoneen kuvaus
  Saunan kuvaus
  WC-tilojen kuvaus
  Kodinhoitohuoneen kuvaus
  Olohuoneen kuvaus
  Makuuhuoneiden kuvaus
  Muuta tietoa